Nyheter

Utställning SBS

September 20, 2020

I lördags var Kiwi på utställning för första gången på sex månader. I och med Covid-19 så kunde aldrig Basenjispecialen för i år bli av, men däremot så arrangerades en inofficiell utställning i dess ställe där enbart 50 fick delta. Jag låg hemma sjuk och kunde inte följa med, men Kiwi fick följa med uppfödarmatte och kunde på så sätt delta ändå. Hon slutade som 2:a i sin klass med HP men oplacerad i bästa tik, sedan deltog hon i specialklassen "Bästa röd/vita hund" där hon vann ♥️

Kiwi i Danmark

February 29, 2020

I lördags följde Kiwi med uppfödarmatte Cilla över till Strøby i Danmark för att testa lyckan. Det blev en rejäl grand slam med Bästa tik och BIM mot en riktigt fin championhane, BIR Junior och BIS-3 Junior, och som grädde på moset ett danskt CERT, ett Junior CERT och ett Junior Klubb CERT!!

Jag själv satt hemma med barnen och följde resultaten med spänning över nätet. Till skillnad från Svenska Kennelklubben så skrivs utställningsresultat från Danmark in live direkt på deras hemsida så det är superlätt att följa.

Ebba blir gammelmormor igen

January 05, 2020

Ebba har fått ett nytt gäng barnbarns-barn. Tre stycken godingar födda hos S*Hallongläntans ♥

Kiwi 1 år!

December 30, 2019

Vår lilla nyårskaramell Kiwi fyller 1 år idag! För mig är hon fortfarande en snorvalp full med hyss men det är nog dags att inse att hon är en dam med åsikter och en egen vilja.

Stockholm hundmässa 2019

December 19, 2019

Kiwi ställdes första gången i officiell klass med debut i juniorklass på Stora Stockholm i helgen. Juniorklassen bestod av 8 tikar och Kiwi placerade sig som 4:a med Excellent och trevlig kritik.Tidigare här i veckan fixades även pass och rabiesvaccination så nu är hon redo för äventyr utomlands!

Inofficiell Farsta 29/9

September 28, 2019

Kiwis sista utställning i valpklass och den slutade som BIR-valp ♥

1 / 17

Please reload

Daworo

 2015 - 2021 © Alexandra Sveen / Daworo.se 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now